blog
Inspiráció

Két éves a blog!

Két év. Pontosan ennyi idő telt el azóta, hogy az első bejegyzéseket közzétettem ezen a blogon. Ez az oldal volt az, ami tartotta bennem a lelket egy nehéz időszakban, és ami visszahozta az alkotást a mindennapjaimba. Talán sokan nem tudjátok kimondani a nevét, talán néha csapongok a témák között, de én pont így szeretem.

Az, hogy a blogom két éves lett, eszembe juttatta, hogy mennyire gyorsan telik az idő, szinte észre sem vesszük. Az első szülinapi bejegyzésben elmeséltem nektek, hogy mi inspirált a blog létrehozására, és hogyan telt az első év. Sokan mondják, hogy a blog műfajának már nincs akkora szerepe, mint régen, de én úgy gondolom, hogy írott tartalomra mindig is szükség lesz.

Ami a posztokat illeti, ezalatt a két év alatt:

Ez az év egész jól indult a bloggal kapcsolatban, az eddig kitűzött apró kis célokat sikerült megvalósítanom, a váratlan karantén időszakot pedig arra használtam, hogy újratervezzek és visszataláljak a kreativitásomhoz.

 

Az Instagramról

Ez az a platform, ahol a leginkább el tudlak érni titeket, ahol beszélgetünk és ahol inspiráljuk egymást. A napokban átléptük a 700 követőt, aminek borzasztóan örülök, hiszen ez egy tökéletes ajándék a blognak és nekem is. Másoknak ez a szám talán semmiségnek tűnhet, de számomra sokat jelent, hogy ennyi embert őszintén érdekel, amit képviselek. 

És ha már Instagram, megmutatom azokat a képeket, amiket az elmúlt egy évben a legjobban szerettetek (legalábbis a kedvelések száma alapján):

 

A virágba borult Tóth Árpád sétány:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Larina – La Robe Rouge Blog (@la_roberouge) által megosztott bejegyzés,

 

A bájos Annecy Franciaországban:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Larina – La Robe Rouge Blog (@la_roberouge) által megosztott bejegyzés,

 

És a Château de Veigy-ben készült fotó:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Larina – La Robe Rouge Blog (@la_roberouge) által megosztott bejegyzés,

 

A kis számoknak és az apró lépéseknek is nagyon örülök, de természetesen szeretném, ha idővel több emberhez is eljutnának az írásaim/fotóim. Ha van valaki, akiről úgy gondolod, hogy érdekelné a blogom és/vagy a francia hangulattal átszőtt Instagram oldalam, és szeretnél támogatni, mutasd meg neki ezt a bejegyzést! Hihetetlenül sokat segítesz vele!

Nagyon hálás vagyok, amiért itt vagytok, és olvassátok a posztjaimat. Minden egyes megosztást, lájkot, hozzászólást nagyon köszönök, és remélem, hogy továbbra is a kis közösségünk részei lesztek.

Boldog szülinapot La Robe Rouge!

 

Ha érdekelnek a további bejegyzések, szeretettel várlak az Instagram és Facebook oldalamon is!

 

Legyen szép napod!

larina blog

Magyar blogger

Ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük