budapest fotózás
Fotó: Ezer Boglárka

Az írás azóta van jelen az életemben, mióta nyolc éves koromban megkaptam az első naplómat. Azóta tucatnyi füzetet írtam már tele a gondolataimmal és a laptopomon is egymást érik a történetek. Egy ideje újra elkezdtem komolyabban foglalkozni az írással, aminek az egyik állomása egy olyan blog létrehozása volt, ahol bátran írhatok azokról a témákról, amik nem csak engem, de másokat is érdekelhetnek, legyen szó utazásról, inspirációról vagy épp a kapcsolatainkról.

Ezen kívül viszontláthattam az írásaimat online magazinok oldalán, és egy három hónapos együttműködés keretein belül gyönyörű európai úti célokról számolhattam be minden héten.

Ami a névválasztást illeti: La Robe Rouge, azaz „A piros ruha”. Egyszer egy állásinterjún megkérdezték tőlem, hogy ha egyetlen ruhadarab lennék, mit választanék. Azonnal rávágtam, hogy egy kis piros ruha. Ez az, ami én vagyok, amiben úgy érzem, hogy nincs lehetetlen. Erőt ad, feltölt és inspirál.

Egyébként bevallottan rajongok mindenért, ami francia – ahogy ez a névválasztásból is látszik –, ezért ezzel a témával is gyakran találkozhatsz a bejegyzésekben.

Remélem találsz olyan írást az oldalon, amit szívesen olvasol majd, és ha tetszett, várlak vissza sok szeretettel.

Jó böngészést!

larina blog

 

 

Itt is találkozhatsz az írásaimmal:

http://carrie.hu

http://www.vous.hu

https://blog.szallas.hu

https://blog.maiutazas.hu/